Activities calendar

28 декабря 2016

<
27 декабря - День спасателя.

В России спасатели работают и служат в территориальных службах спасения, муниципальных службах спасения, частных спасательных службах, разных видах пожарной охраны, нештатных, общественных спасательных организациях и МЧС. Не смотря на праздник они всегда на службе, в эти дни в связи с авиакатастрофой ТУ -154 над Черным морем задействованы сотни спасателей в поисково-спасательных мероприятиях…

<
Новогоднее торжество  всероссийского общества инвалидов

Новогодние торжества проходят во многих учреждениях культуры так весело отметили приближение нового года члены всероссийского общества инвалидов

<
2017 тӥ ар – горд Атаслэн арез.

Тани - тани ӧсамы йыгаськоз ини Выль ар. Пичиос гинэ ӧвӧл, асьмеос но ваньмы возьмаськомы та выжыкыл вакытэз. Выль осконъёсын, чебересь малпанъёсын котьку ик пумитаськомы Выль арез. 2017 тӥ ар – горд Атаслэн арез шуо. Астрологъёслэн верамзыя, со котькуд адямилэн улоназ воштиськонъёс вайыны кулэ. Но азинлык ваёз дӥсьтӥсь, котькыӵе уж борды мыло – кыдо басьтӥськисьёслы гинэ. Тодэлэ Атас уг яраты азьтэмъёсты.

<
Котькинлэсь но вазь Выль ар вуэмез шӧдо но шумпотыса пумитало нылпиос.

Котькинлэсь но вазь Выль ар вуэмез шӧдо но шумпотыса пумитало нылпиос. Покчиослэсь тужгес но мылкыдзэс ӝутэ вож кыз котыртӥ шулдыръяськон, Тӧл песятаен но Лымы нылэн пумиськон но соослэсь кузьым басьтон. Удмурт ёлкаын но котькуд пинал ческыт салам басьтӥз. Ваньмыз сярысь радызъя вераломы таяз возьматомы.

<
Мар возьмало адямиос вуоно 2017-тӥ  Атаслэн арезлэсь.

Маин, кыӵе вормонъёсын но чебересь ужъёсын 2016 ар кылёз калыклэн малпанъёсаз. Мар возьмало адямиос вуоно 2017-тӥ Атаслэн арезлэсь но мар сизё тододы таиз учконысьтымы.

<
Можгинский центр боевых искусств отметил свое  20-летие.

В эти выходные в педагогическом колледже прошли соревнования по карате . Можгинский центр боевых искусств отметил свое 20-летие.

<
Успехи Можгинских пловцов

Можгинские пловцы за последние годы проявили себя на соревнованиях в республике и далеко за ее пределами, недавно спортсмены вернулись с наградами с соревнований в Ярославле и поделились с нами своими успехами.