Activities calendar

16 марта 2016

<

Вот, пожалуйста: http://mozhgatv.ru/1-5514

<
"Дубитель" юртысь «Удмурт корка» клубын шулдыръяськон ӝыт ортчиз

Нылкышноослэн тулыс праздниксылы сӥзьыса "Дубитель" юртысь «Удмурт корка» клубын шулдыръяськон ӝыт ортчиз. Асьсэ доры куное соос ӧтизы куинь пӧртэм интыосын ужась нылкышноосты – Можгасырысь, Красная звездаысь но диськут вуронъя удысъёсысь. Пумиськон шуныт но задор мылкыд кузьмаз котькудӥзлы, кин та ужрадэ пыриськиз.

<
"Бутьмар" ансамбльысь кырӟась – верасьёс тодматскизы но пӧртэм киужъёслы дышетӥзы педколледжысь егитъёсты

Туннэ передачамылэн «Егит тулкым» люкетаз возьматомы тунсыко ужрад сярысь. Со нырысетӥзэ ортчиз "Дубитель" лулчеберет юртын. Дасяз но радъяз пумиськонэз "Бутьмар" ансамбльлэн кивалтӥсез Вера Васильева. Татысь кырӟась – верасьёс тодматскизы но пӧртэм киужъёслы дышетӥзы педколледжысь егитъёсты. Куд – ог нылъёслэн Бутьмар ансамбле лыктыны мылкыдзы но ӝутиськиз.

<
Кыӵе малпанъёссы ёзчиослэн кылдӥзы Удмурт Кенешлэн бадзым ӧтчамаз пыриськыса?

Нырысетӥ адӟытонамы вераломы кыӵе юанъёслы но ужпумъёслы сӥземын вал Можгаысь кенешчиослэн берпуметӥ пумиськонзы, кыӵе мылкыдъёссы но малпанъёссы ёзчиослэн кылдизы Удмурт Кенешлэн бадзым ӧтчамаз пыриськыса.

<
Личное первенство г. Можги памяти Марданова Рауля Михайловича

В зале настольного тенниса ДЮСШ в эти выходные прошло Личное первенство г. Можги памяти Марданова Рауля Михайловича, в субботу прошли соревнования среди женщин. Всего приняло участие 20 человек, из них 10 из Сарапула.

<
С какими жалобами в последние годы обращаются можгинцы в Роспотребнадзор?

Права потребителей находятся под надёжной защитой. Сегодня весь мир отмечает день защиты прав потребителей.

<

Власти Удмуртии посчитали преждевременным переход на оплату за отопление по фактическому потреблению. Пока в регионе останется схема платежей по 1/12, рассказал журналистам министр энергетики и ЖКХ республики Иван Маринин.
«Те регионы, которые перешли на эту систему, мы видим там возмущение граждан. Это связано прежде всего с тем, что и пенсия платится в размере, если можно так сказать, 1/12, и зарплата, и льготы предоставляются…. Зимой зарплата не растет, пенсия не растет. Чтобы не повлекло за собой рост задолженности, мы считаем, что пока это преждевременно», - сказал Маринин.